Bli partner

Bli forhandler av Front’s SMS tjenester og verktøy i dag!

Front tilbyr en meget gunstig og lønnsom forhandleravtale for videresalg av våre SMS produkter. Som forhandler kan du videreselge både webapplikasjonen SMS-tjenesten og vår SMS Gateway.

Prosessen er svært enkel og krever liten oppfølging fra din side. Vi tilbyr en av markedets beste forhandleravtaler med inntil 40% provisjon på faste kostnader mot sluttbruker.

Fremgangsmetoden for videresalg av de nettbaserte produktene er litt ulik den for Gateway.

SMS tjenesten

Nettbaserte SMS produkter – slik går du frem:

  • Du signerer en forhandleravtale med oss
  • Vi kontakter deg og kan sette opp en bestillingsside du kan henvise kundene dine til, som vil spore alle bestillinger som gjøres fra denne siden.
  • Du mottar informasjon om bestillinger per epost umiddelbart ved en kundebestilling.
  • Vi utbetaler provisjon etter avtale med deg, basert på opptjent grunnlag. Provisjon er normalt 40% av faste abonnementspriser, som utbetales på etterskudd kvartalsvis, eller etter annen avtale. Rett til provisjon skjer først når det er to kunder eller flere som er aktive under avtalen.

Les mer om våre produkter her

SMS Gateway – slik går du frem

Med vår gateway får dere tilgang til en effektiv kommunikasjonskanal som kan integreres i deres programvare, og mot deres kunder. Med vår gateway får dere tilgang til de fleste funksjoner og tjenester som er tilgjengelig i mobilnettet, som enkel- og masseutsendelse, leveringsstatus, full to-veiskommunikasjon eller SMS via kodeord. Vi benytter alltid stabile og pålitelige kommunikasjonskanaler med krypterte linjer, køing og ruteendring av inn/utgående trafikk, samt epostvarsling og webgrensesnitt for trafikkoversikt og uttak av rapporter. Våre gatewayer takler store volum.

Ønsker dere å prøve vår SMS Gateway kan vi sette opp en konto med 100 SMS kostnadsfritt. Er dere fornøyd med vårt produkt, og benytter oss som foretrukken leverandør i kunders IT- systemer, vil dere få utbetalt 40 % løpende provisjon av de faste kostnadene mot sluttkunde gitt at det settes opp separate konti per kunde. Ønsker dere selv å viderefakturere deres kunde, kan dere selv legge til tilleggskonti som blir spesifisert til dere på faktura og i systemet. For separate kundekonti påtar vi oss support- og fakturaoppfølging kostnadsfritt mot dine sluttkunder om ønskelig. Det betyr at dere ikke trenger å utvikle system for differensiering av faktura og trafikk for hver enkelt kunde.

  • Du signerer en forhandleravtale med oss
  • Du innhenter kunder til ditt IT-system som ordinært, og melder inn brukerdata som b.la IP-adresse til oss.
  • Vi oversender deg brukernavn og passord for deres gateway slik at gatewayen blir aktiv.
  • Du eller dine kunder kan se historikk på vårt brukerpanel over sms trafikk og gjøre innstillinger for gateway.
  • Vi fakturerer din kunde regelmessig basert på opptjent grunnlag, mens vi utbetaler deg avtalt provisjon kvartalsvis.