Fronts SMS Artikler

Her finner du artikler hvor vi forklarer forskjellige aspekter rundt SMS.

Bli forhandler av Front's SMS tjenester og verktøy i dag!

Front tilbyr en meget gunstig og lønnsom forhandleravtale for videresalg av våre SMS produkter. Som forhandler kan du videreselge både webapplikasjonen SMS-tjenesten Pling og vår SMS Gateway.

Prosessen er svært enkel og krever liten oppfølging fra din side. Vi tilbyr en av markedets beste forhandleravtaler med inntil 40% provisjon på faste kostnader mot sluttbruker.

Fremgangsmetoden for videresalg av Plingprodukter er litt ulik videresalg den for Gateway.

SMS tjenesten Pling

Pling produkter - slik går du frem:

  • Du signerer en forhandleravtale med oss
  • Vi kontakter deg og gir deg ferdig markedsføringsmateriell, komplett med kort presentasjon av produktet, samt bestillingsrutine.
  • Vårt annonsemateriell sporer hvem som har prøvd eller bestilt våre produkter fra din markedsføringsside. Du mottar sanntidsinformasjon om dette per epost umiddelbart.
  • Vi utbetaler provisjon etter avtale med deg, basert på opptjent grunnlag.

Les mer om SMS verktøyet Pling

SMS Gateway - slik går du frem

Med vår gateway får dere tilgang til en effektiv kommunikasjonskanal som kan integreres i deres programvare, og mot deres kunder. Med vår gateway får dere tilgang til alle funksjoner og tjenester som er tilgjengelig i mobilnettet, som enkel- og masseutsendelse, leveringsstatus, full to-veiskommunikasjon eller SMS via kodeord, samt støtte for taksterte meldinger mm. Vi benytter alltid stabile og pålitelige kommunikasjonkanaler med mulighet for krypterte linjer, køing og ruteendring av inn/utgående trafikk, samt epostvarsling og webgrensesnitt for trafikkoversikt og uttak av rapporter. Våre gatewayer takler store kommersielle volum.

Ønsker dere å prøve vår SMS Gateway kan vi sette opp en konto med 100 SMS kostnadsfritt. Er dere fornøyd med vårt produkt, og benytter oss som foretrukken leverandør i kunders IT- systemer, vil dere få utbetalt 40 % løpende provisjon av de faste kostnadene mot sluttkunde. Vi påtar oss support- og fakturaoppfølging kostnadsfritt mot dine sluttkunder om ønskelig. Det betyr at dere ikke trenger å utvikle system for differensiering av faktura og trafikk for hver enkelt kunde.

  • Du signerer en forhandleravtale med oss
  • Du innhenter kunder til ditt IT-system som ordinært, og melder inn brukerdata som b.la IP-adresse til oss.
  • Vi oversender deg brukernavn og passord for deres gateway slik at gatewayen blir aktiv.
  • Du eller dine kunder kan se historikk på vårt brukerpanel over sms trafikk.
  • Vi fakturerer din kunde regelmessig basert på opptjent grunnlag, mens vi utbetaler deg avtalt provisjon.

Les mer om SMS Gateway